• Extreem zware erectiepillen - pas op met uw gezondheid

  Tadaga 80 mg bestaat uit de werkzame component tadalafil, dat bekendstaat om zijn langdurige werkingsduur. Die kan namelijk oplopen tot 48 uur. Om die reden worden erectiepillen met tadalafil ook wel weekendpillen genoemd. Op vrijdagavond slikken, betekent dat u tot ver in de zondag kunt profiteren van al het moois dat het middel biedt.
  lees verder
 • Geneesmidddelen met dubbele werking steeds populairder, de koploper: P force.

  P-force is een erectiepil met een dubbele werking. Het middel dankt zijn populariteit aan het feit dat het erectiestimulerend werkt en tegelijkertijd bijdraagt een uw prestaties in bed. Dankzij de geavanceerde formule is het namelijk mogelijk om een orgasme uit te stellen. Bijzonder fijn voor mannen die te vroeg klaarkomen, maar uiteraard ook voor uw sekspartner!
  lees verder
 • Erectiepillen online bestellen via eigen huisarts

  DokterJaap.nl; Een unieke internet apotheek waar mannen op een discrete manier veilig hun erectiepillen kunnen verkrijgen, dit via de eigen huisarts. Op 1 Juni 2016 werd het online erectiemiddelen platform DokterJaap.nl gelanceerd.
  lees verder
 • Het ministerie van VWS lanceert echt-of-nep.nl

  Het ministerie van VWS is een campagne gestart om de handel in namaak medicijnen tegen te gaan en mensen tegen de gevaren die gebruik van namaak medicijnen met zich meebrengen te informeren. Op de website Echt-of-nep.nl kunnen mensen informatie vinden over hoe de betrouwbaarheid van aanbieders van geneesmiddelen te checken is of men kan de echt-of-nep check doen.
  lees verder
Erectiepillen Leveranciers
Scroll