• Over ons

Erectiepillenvergelijken.nl over ons

Erectiepillenvergelijken.nl is een onafhankelijk initiatief van Dhr. B. Lammers. Nadat de overheid de website http://www.echt-of-nep.nl/ in het leven riep viel ons op dat vrijwel meteen hierna er ook websites werden gelanceerd die met toestemming van de overheid generieke varianten van bekende merk erectiepillen begonnen te verkopen. Omdat de prijzen op de ze websites echt behoorlijkeniveaus weten te bereiken vroegen we ons af hoe slecht het dan wel of niet gesteld zou zijn met de online "vrije" erectiemiddelenbranche, hiermee bedoelen we webwinkels die zonder recept geneesmiddelen aanbieden. Op de website www.stopkamagra.nllezen we behoorlijk wat risico's die aan het gebruik van Kamagra kunnen kleven.

Maar in welke mate is er nou echt sprake van oplichting? En hoevaak word er nou werkelijk namaak of immitatie erectiepillen geleverd?

Al vrij snel na de start van Erectiepillenvergelijken werd ons duidelijk dat er een aantal bedrijven zijn die het niet zou nauw nemen met het leveren van erectiepillen wanneer deze wel netjes zijn afgerekent door de klant. Ook zijn er in de loop van de tijd een aantal webwinkels betrapt op het leveren van immitatie erectiepillen. Maar aan de andere kant zijn we ook juist het tegendeel tegengekomen. Namelijk bedrijven die structureel netjes op discrete wijzen leveren en waarbij het altijd om originele erectiepillen gaat. Deze betrouwbare leveranciers leveren ook nog eens tot wel 9 maal goedkopere erectiepillen dan de door de overheid gesteunde online apothekers.

Natuurlijk is het wel zo dat wanneer u bij een online apotheek uw bestelling plaatst, u verzekert bent van 100% betrouwbare erectiepillen en dat de combinatie van dit middel met andere medicijnen die u wellicht gebruikt altijd gecheckt is.

Op onze website leest u objectieve beoordelingen & reviews van zowel diverse soorten erectiepillen als van zowel overheid gesteunde als "vrije markt" leveranciers. U vergelijkt in gemakkelijke overzichten de prijzen, levertijden en methoden, het aantal klachten (en dus de betrouwbaarheid) van deze leveranciers en tevens bekijkt u de beoordeling van 1 tot 5 sterren en kunt u ook zelf uw beoordelingen achterlaten!

Uw beoordeling in 2016 laat ons zien dat de "vrije markt" leverancier bestellen-kamagra.nl in 2016 de meest betrouwbare en best beoordeelde leveranciers was. Waarschijnlijk liggen de lage prijzen die worden toegepast door "vrije markt" leveranciers hieraan ten grondslag.

store icon
Beste Leverancier
van 2016
Scroll