• Kamagra-Bijsluiter.nl Review

Kamagra-Bijsluiter.nl - Informatief & Adviserend over Erectiepillen gebruik.

Kamagra-Bijsluiter.nl is een bedrijf dat een grote aandacht heeft voor het informeren over werking, gebruik en bijwerkingen van erectiemiddelen als Kamagra, Sildenafil, Tadalafil & Dapoxetine. Het bedrijf biedt op een duidelijke wijze de bijsluiters ter inzage aan en wijst op het feit dat u zich goed dient te informeren voordat u erectiemiddelen gaat gebruiken.

Kamagra-Bijsluiter.nl in een webwinkel die sinds 2014 actief is en tot op heden zijn er geen klachten bekent van deze leverancier. Er is een telefonische klanten service die goed bereikbaar is en ook e-mails worden dezelfde dag beantwoord.

Deze webwinkel word door u als goed/betrouwbaar beoordeeld met 4 uit 5 sterren op basis van ruim 400 reviews.

Bezoek nu Kamagra-Bijsluiter.nl

Kamagra-Bijsluiter.nl

Beoordeling van Kamagra-Bijsluiter.nl

Voorwaarden Niet Goed, Geld terug Telefonische klantenservice Verzend opties & kosten Zonder recept Klachten Uw Beoordeling
kamagra-bijsluiter.nl ok ok Postnl pakjegemak - € 6,75
brievenbus post - gratis
ok Nee

Stemmen 4/5 Gebaseerd op 571 Klant beoordelingen

Heeft u weleens erectiemiddelen gekocht bij Kamagra-Bijsluiter.nl? Geef dan uw beoordeling van 1 tot 5 sterren!

Baseer uw beoordeling op o.a.:

 • Prijs
 • Kwaliteit
 • Klantvriendelijkheid
 • Levering & Levertijd
 • Houdbaarheidduur van producten
 • Betrouwbaarheid website
 • Bereikbaarheid klantenservice
Klant reviews en beoordelingen

Klant reviews voor Kamagra-Bijsluiter.nl

 1. Avatar
  Barry P 11 November 2015, om 06:55

  Na opgelicht te zijn door kamagra-jelly.nl kwam ik op deze site en tot mijn verbazing kreeg ik me bestelling vet goed verpakt de volgende dag en zag ik dat ze kamagra ertiepillen nog een jaar houdbaar waren. Netjes & Tevreden!

 2. Avatar
  Victor Jansen 8 December, 2015 om 10:21

  Betrouwbare site, was alleen een zending verloren gegaan naar BelgiŽ. Heb gebelt en kreeg een dag of 4 later alsnog mijn bestelling. Netjes afgehandeld maar wel te laat voor mijn party.

 3. Avatar
  Nick H 4 Januari, 2016 om 15:12

  Dit geloof je nooit! Wat doe ik met mijn stomme kop, ik maak per ongeluk per bank Ä 1795 over ipv Ä 17,95... Mijn complete vakantiegeld weg! Een overboeking kun je niet terug vorderen dus ik had er een heel hard hoofd in! Ik bel de klantenservice van kamagra-bijsluiter.nl en krijg te horen ow meneer geen problee, wij storten het verschil gewoon terug! En inderdaad binnen 3 werkdagen het geld gewoon terug!! Ik heb ze een flinke bos bloemen gestuurd, zo betrouwbaar had ik niemand verwacht! Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven.

 4. Avatar
  A Akker 2 April, 2016 om 17:51

  Ik wist niet welke medicijnen ik kon gebruiken samen met mijn medicijnen voor suikerziekte. Ik heb telefonisch contact gehad en op advies van de site eerst contact met mijn huisarts gehad en eerlijk verteld dat ik liever kamagra wilde gebruiken dan de 10x duuurdere versie van de apotheek. Deze gaf aan dat het geen probleem was. Hierna mail contact gehad met Kamagra-bijsluiter.nl en uiteindelijk Cobra 120mg geprobeerd met netjes een bijsluiter erbij ontvangen. Super service!

 5. Avatar
  S. Dam 16 Juni, 2016 om 16:59

  Ik bestel altijd 10 strippen tegelijk, na niet ontvangen van een andere site heb ik deze site geprobeerd. Het lastige vond ik altijd dat de strips los in het doosje zaten en je kon horen dat er medicijnen in het doosje zaten. Bij Kamagra-Bijsluiter was het doosje netjes gevuld met mijn strips kamagra en als opvulling schuim. Het doosje was netjes blanco verpakt en zat steving verpakt met extra tape. Iets meer werk maar wel super degelijk geleverd!

Deel uw ervaring met Kamagra-Bijsluiter.nl met ons en plaats uw Review!Scroll