• Kamagra Polo

Kamagra Polo Informatie, Prijs vergelijk & Reviews

Net als de Kamagra Jelly en de normale Kamagra pillen, bevatten de Kamagra Polo de stof Sildenafil Citraat, wat er voor zorgt dat de penis meer bloedtoevoer ervaart en dus makkelijker in erecte toestand kan verkeren. Deze tabletten zijn, in tegenstelling tot de normale pillen, een zuigtablet. De tablet smelt op de tong en in elke strip zitten 4 heerlijke smaakjes zuigtabletten. Net als de Kamagra Jelly variant, is de Polo een uitkomst voor mannen die moeite hebben met het inslikken van normale pillen.

Heeft u weleens Kamagra Polo gebruikt? Geef dan uw mening!

Op erectiepillenvergelijken.nl willen we graag inzicht geven in de ervaringen van consumenten met Erectiemiddelen. Naast een overzicht van prijzen, levertijden en verzendkosten van diverse aanbieders van Kamagra Polo en UW beoordeling van deze leveranciers, geven we u ook inzicht in klachten over leveranciers op sites als klachtenkompas.nl.

store icon
Beste Leverancier
van 2016

Beoordeling van Kamagra Polo

Kamagra PoloKamagra Polo is een erectiepil in de vorm van een zuigtablet met een heerlijke smaak en dient oraal ingenomen, dit ongeveer een kwartier voor dat een erectie gewenst is. Kamagra is het meest populaire erectiemiddel van dit moment!

Heeft u ervaring met Kamagra Polo? Laat dan uw beoordeling achter door met uw muis op de sterren te drukken, u kunt een middel een beoordeling van 1 (niet tevreden) tot 5 sterren (zeer tevreden) geven!

Erectiemiddel Bijsluiter werkingsduur Werkzamestof Beoordeling
Kamagra Polo Lees de Bijsluiter 4-6 uur 100mg Sildenafil Citraat

Stemmen 3.5/5 Gebaseerd op 6 Klant beoordelingen
vergelijk Kamagra polo tablettenaanbieders!

Onderstaand een overzicht van enkele aanbieders van Kamagra Polo. Druk u op de websitenaam om meer te lezen over ervaringen met de betreffende aanbieder.

Website Aanbieder Prijs Aantal Levertijd Verzend opties & kosten Zonder recept Klachten Beoordeling
bestellen-kamagra.nl ok Strip à 4 stuks 24 uur Postnl pakjegemak - € 6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
dokteronline.com ok Strip à 4 stuks 72 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - Nee
ok Nee
kamagra-bijsluiter.nl ok Strip à 4 stuks 24 uur Postnl pakjegemak -€ 6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
dokterjaap.nl ok Strip à 4 stuks 72 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 6,95
ok Nee
24kamagra.nl € 8,95 Strip à 4 stuks 24 uur Postnl pakjegemak - €6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 7,00
ok Nee
kamagrajellyshop.nl € 8,95 Strip à 4 stuks 48 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 4,75
ok Ja - Lees
Ja - Lees
kopen-kamagra.nl ok Strip à 4 stuks 24 uur Postnl pakjegemak - €6,75
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 7,00
ok Nee
kamagra-advies.nl € 10,95 Strip à 4 stuks 48 uur Postnl pakjegemak - Nee
brievenbus post - gratis
aangetekend - € 4,75
ok Ja - Lees
Aanvullende informatie over Kamagra Polo
kamagra bruis

De erectiepil met de meeste varianten is natuurlijk Kamagra. Wat ooit begon als merkloze variant van Viagra maar dan in de vorm van een groene tablet is in enkele jaren uitgegroeid tot de meest populaire erectiepil van Europa. Daarnaast zijn er in korte tijd diverse varianten/innamevormen op de markt gebracht. één van de nieuwste varianten van Kamgra is de zuigtablet met de naam: Kamagra Polo. De erectiepil word verkocht in strips van 4 zuigtabletten met elk een unieke aparte smaak, zo tref je mint, ananas, citroen en aardbei aan als smaak varianten.
Kamagra Polo bevat evenals alle andere innamevormen van Kamagra, 100 mg van de werkzame stof Sildenafil citraat en zal ongeveer een kwartier nadat de tablet genomen is gaan werken. Na ongeveer een kwartier zal dus, wanneer er seksuele opwinding is over seksuele prikkeling van het lichaam plaatsvind een erectie optreden. Doordat het middel zo verschrikkelijk snel werkt (het word immers door de mondslijmvliezen opgenomen) is het te adviseren de tablet in te nemen direct voordat activiteit gewenst is. Na het starten van de werking zal deze ongeveer 4 uur duren.

Kamagra Polo is licht van kleur en niet met kleurstoffen verrijkt, wel zijn er smaakstoffen aan de tablet toegevoegd om een heerlijke ervaring te garanderen bij inname van de tablet. Kamagra Polo kan met recht dan ook een erectiesnoepje worden genoemd. Kamagra Polo werkt het beste wanneer deze op nuchtere maag word genomen en het is te adviseren om voldoende te water te consumeren gedurende de periode dat het middel werkzaam is.  Houd de erectiepillen buiten bereik van kinderen en personen onder de 18 jaar en voorkom dat ze echt voor snoepjes worden aangezien! Het zijn serieuze medicijnen!

Voordat u Kamagra Polo kunt gebruiken dient u de bijsluiter aandachtig door te nemen en bij twijfel altijd eerst uw dokter te raadplegen! U kunt maximaal 1 Kamagra Polo tablet per etmaal gebruiken.

Scroll