• Vardenafil

Vardenafil Informatie, Prijs vergelijk & Reviews

Wat is Vardenafil?
Vardenafil is een erectiepil. Mensen met erectieproblemen worden door gebruik van Vardenafil in staat gesteld om zonder inspanningen een erectie te krijgen en behouden. Er zijn klinische studies gedaan naar Vardenafil en deze tonen een succesgraad van 90% aan. Vardenafil werkt vaak zelfs wanneer andere erectiepillen geen effect hebben wel.

Heeft u weleens Vardenafil gebruikt? Geef dan uw mening!

Op erectiepillenvergelijken.nl willen we graag inzicht geven in de ervaringen van consumenten met Erectiemiddelen. Naast een overzicht van prijzen, levertijden en verzendkosten van diverse aanbieders van Vardenafil en UW beoordeling van deze leveranciers, geven we u ook inzicht in klachten over leveranciers op sites als klachtenkompas.nl.

store icon
Beste Leverancier
van 2017

Beoordeling van Vardenafil Tabletten

vardenafilKamagra 100mg is een erectiepil om impotentie of potentie problemen te behandelen. Kamagra 100mg is een film omhulde tablet en dient oraal ingenomen te worden van een uur tot een half uur voor dat een erectie gewenst is. Kamagra is het meest populaire erectiemiddeln van dit moment!

Heeft u ervaring met Vardenafil? Laat dan uw beoordeling achter door met uw muis op de sterren te drukken, u kunt een middel een beoordeling van 1 (niet tevreden) tot 5 sterren (zeer tevreden) geven!

Erectiemiddel Bijsluiter werkingsduur Werkzamestof Beoordeling
Vardenafil tabletten Lees de Bijsluiter 4-6 uur 20mg Vardenafil

Stemmen 2.9/5 Gebaseerd op 65 Klant beoordelingen
Aanvullende informatie over Vardenafil

Vardenafil: het voordelige antwoord op Levitra
Vardenafil is de generieke variant, ofwel de merkloze, op de erectiepil Levitra. Doordat het een merkloze uitvoering is betaald u een stuk minder voor een identiek middel. Generieke erectiepillen bevatten een samenstelling die 100% gelijk is aan de dure merk variant. In dit geval is Levitra de dure voorloper, deze bevat 20mg Vardenafil. De merkloze Vardenafil bevat eveneens 20mg Vardenafil. Deze merkloze uitvoeringen zijn veel goedkoper omdat er voor productie geen onderzoek en ontwikkelingskosten meer zijn hoeven maken en dit merkt u dus in uw portemonnee.

Scroll